maanantai 19. marraskuuta 2012

Joulupallojoululahja viime vuodeltaJoulupallohullutus on taas käynnistynyt. Villityksen takana ovat norjalaiset Arne ja Carlos, aidot ja oikeat joulupallomiehet. Heistä voi lukea esimeksiksi täältä. Tai vaikkapa katsoa seitsemän minuutin verran täältä
 
Viime vuonna tein älyttömän kasan palloja. Omaan kuuseen niitä tosin päätyi kovin vähän, koska neulottu joulupallo on mitä mukavin lahja annettavaksi. Nyt oli oikea aika kaivaa vuoden takaiset kuvat esiin ja tarkistaa, mitäs sitä tulikaan tehtyä.
 
Yksi onnekas sai joulumuistamiseksi peräti kuusi palloa, jotka pakkasin peräti elegantisti Ikean toimistolaatikkoon. Mustavalkoisuus on lahjan saajan mieleen, joten värit oli helppo valita.   Kuvan laittoin Arnen & Carloksen joulupallokalenterin kilpailuun hyvällä menestyksellä.

Tällä kuvalla tuli voitto kotiin Arnen ja Carloksen
joulupallokilpailussa vuonna 2011.
Kiitos vielä klikkaajille!


 p.s. Mikä vaivaa Bloggerin tekstieditoria? Vaikka kuinka yrittää asetella tekstin toisin, aina se vaan näkyy keskitettynä.
 

2 kommenttia:

  1. Tosi makeen näköisiä! Taidanpa koittaa itekin :)

    VastaaPoista
  2. Kannattaa kokeilla. Ovat nopeita tehdä ja palkitsevat tekijänsä. Novitan sivuilla on joku ohje. En ole kokeillut sitä, koska olen niin uskollinen Arnelle ja Carlokselle.

    Hilu

    VastaaPoista