torstai 15. marraskuuta 2012

Terveiset Tallinnasta

Tällä viikolla osallistuin Suomen suurimman nuorisojärjestön 4H-liiton toimihenkilöseminaariin, joka tällä kertaa järjestettiin Tallinnassa. Tässä työyhteisössä on selvästi ymmärretty se, että neulominen auttaa keskittymään. Kun vilkaisin vasemmalta oikealle, pongasin helposti kymmenen neulojaa. Kuinkahan monet puikot kahdensadan hengen porukassa todella heiluivat, kun huomioidaan selkäni takana ollut väki ja kaikki kuolleet kulmat.
 
Olin suunnitellut neulovani joulupalloja. Suunnitelmaan tuli kuitenkin muutos hataran pääni takia. Viiden puikon sijaan olin ottanut mukaan vain kaksi puikkoa. Tähtimoodi oli ilmeisesti jäänyt liiaksi päälle, joten niitä oli sitten kolmen puikon puuttuessa myös jatkettava. Koska mukana oli punaista lankaa, neuloin punaisen tähden. Siis joulutähdenTuotos esitellään myöhemmin eli viimeistelyjen jälkeen.
 
Iltakävelyllä ilahduin Konsertti- ja teatteritalon ajoväylän portista. Iltahämärässä kännykällä otettu kuva ei ole paras mahdollinen, mutta ehkäpä siitä kuitenkin välittyy ilahtumisen aihe. Marketista mukaan tarttui kasa folklorehenkisiä Etnosukkia. Pääosa tuliaisista oli kuitenkin tällä kertaa henkistä laatua, kun ammensin ajatuksia asiantuntijaluennoitsijoilta ja työkavereilta ympäri Suomen.
 
Ilona Rauhala esitelmöi. Yleisö kuuntelee ja neuloo.

Sukkapuikko ajoväylän porttina.
Joku voi väittää, että tämä on kapellimestarin työväline.
Ja saahan sitä väittää.

Ruokakaupasta ostetut virolaiset sukat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti